Veel andere ondernemers beheren nu zelf hun website met de gratis cursus in de hand.

Gratis cursus webshop bouwen

Wil je niet betalen voor het leren van het maken van een webshop in WordPress?

Dan is hier het alternatief voor je. Een videocursus die je van A tot Z begeleid om aan de slag te gaan met een webshop in WordPress. Je kijkt over mijn schouder mee hoe je kosteloos de webshop opzet. Het enige wat je betaalt is de hosting en de domeinnaam.

Dit heb ik opgezet uit onvrede over wat er tegenwoordig gevraagd word voor het opzetten van een simpele webshop (1000 euro is geen uitzondering). Hier wil ik dus iets aan doen door mijn complete cursus gratis webshop bouwen weg te geven.

Een aantal beloftes

  • De cursus is compleet gratis
  • De cursus is voor iedereen die een beetje met internet overweg kan
  • Je betaalt alleen kosten voor de hosting/domeinnaam die je nodig hebt om een website op te zetten (ongeveer 40 euro per jaar)
  • Er zijn geen addertjes onder het gras

Niet overtuigt? Bekijk hier alle reviews die ik gekregen heb voor mijn diensten.

Als je de gratis cursus afneemt sta je wel in mijn nieuwsbrief database. Hier kun je je eenvoudig voor uitschrijven als je daar geen interesse voor hebt. Je zit dus nergens aan vast.

Direct beginnen

Schrijf je hierboven in en je ontvangt direct het eerste deel om aan de slag te gaan met je eigen webshop!

Hoe kan dit gratis zijn?

Deze gratis cursus website bouwen kan je worden aangeboden omdat ik een klein bedrag verdien aan de hosting/domeinnaam die je nodig hebt.

Het kost je niets meer dan normaal, maar ik krijg een deel van de opbrengst daarvan. Mocht je helemaal niets willen investeren dan is deze cursus niet voor jou. De kosten van hosting zijn 40 euro per jaar en ben je ook kwijt (of meer) als je niet gebruik maakt van dit aanbod.

Erger je niet langer aan hoge kosten.

Begin net als vele anderen met de cursus webshop maken

Vul hieronder je naam en mail in omdat je dan de gratis cursus in je mail krijgt. Direct!